Gea van der Puijl ZuivelAdvies heeft veel ervaring in de leiding en/of mede-uitvoering van projecten. Denk hierbij aan:
Ontwikkeling en herziening van de Hygiënecode voor de Boerderijzuivelbereiding
en herziening van de Hygiënecode voor de Kleinschalige Detailhandel.
Projecten rondom kwaliteitsverbetering van boerderijzuivelproducten.
Meerdere projecten waarbij de ontwikkeling en afzetbevordering van nieuwe
ambachtelijk bereide zuivelproducten centraal staat.
Cursussen op maat voor onder andere CSK, Heerlijkheid Marienwaerdt,
Abdij Koningshoeven en meerdere kaasboerderijen.
Introductie Boerenkaas voor Landwinkel.
Verzorgen van Masterclasses Boerenkaas voor de detailhandel.
Jaarlijkse bijdrage als arbiter aan de Cum Laude kaaskeuring en
verantwoordelijk voor een goed verloop van de technische keuring op de
Boerenkaaskeuringen van de BBZ.
Begeleiden van een delegatie van kwaliteitsdeskundigen uit Australië in
Nederland met als doel inzicht te geven in de borging van de kwaliteit van
rauwemelkse kaas in Nederland.
Verbeteren van de productkwaliteit van het zuivelbedrijf Panthi Dairy te Pokhara (Nepal).