De bereiding van een kwalitatief goed boerderijzuivelproduct vraagt veel inzet, nauwkeurig werken en vakkennis. Ondanks dat dit bij u allemaal aanwezig is kan het toch nog fout gaan. De kaas kan afwijkend worden van smaak, gasvorming of spleten vertonen en de zuivelproducten kunnen bijvoorbeeld wei-afscheiding vertonen, te zuur worden of te dun blijven. Allemaal problemen waar u soms zelf geen oplossing voor heeft.
Gea van der Puijl ZuivelAdvies kan u ondersteuning bieden bij het oplossen van dergelijke problemen. Bij een relatief klein probleem kan het telefonisch worden afgehandeld. Bij iets grotere problemen zal een bezoek op uw bedrijf worden gebracht om de situatie uitgebreider te bezien. Altijd zullen vooraf financiële afspraken worden gemaakt over de kosten die een dergelijk advies met zich meebrengt.
Indien u een boerderijzuivelbedrijf op wilt starten zult u tegen allerlei vragen aanlopen wat betreft financiële aspecten en bijvoorbeeld inrichtingseisen en wetgeving. Ook hiervoor kunt u aankloppen bij Gea van der Puijl ZuivelAdvies.